Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 4 Next »

Under udvikling


Følgende beskriver generelle retningslinjer for hvordan DFDG webservices kan anvendes af aftagerne.

Hvem må kalde webservices?

Følgende systemer kalder for nuværende DFDG webservices, beskrevet via kodeliste som returneres i WSRM:

Hvornår skal der kaldes?

Det grundlæggende mønster er at serviceaftagere registrerer alle relevante hændelser og statusskift online i DFDG så snart de opstår i forbindelse med sagsbehandling eller lignende. Hvis registreringen ikke kan foretages i DFDG bør dette meddeles sagsbehandleren og ændringen rulles tilbage i eget system.

Alternativt forsøges registreringen gennemført igen senere i DFDG indtil det lykkes eller registreringen opgives. I alle tilfælde bør sagsbehandleren underrettes så denne ved at registreringen ikke er endelig gennemført, og ved fejl at registreringen ikke kunne gennemføres.

Hvor meget må der kaldes?

Der må kaldes i forbindelse med at der registreres i eget system i relation til en borger / virksomhed, eller i forbindelse med sagsbehandlingen hvor der er behov for at slå data op på den enkelte borger / virksomhed.

Der må kun efter nærmere aftale hentes data for hele populationer af borgere / virksomheder, med mindre data returneres som led i f.eks. en søgning.

Hvordan synkroniseres med data i eget system?

Ved registrering af data i DFDG udsendes WSRM beskeder med registreringen til relevante serviceaftagere. De udsendte data kan synkroniseres med eget system, eller der kan foretages opslag på den berørte borger / virksomhed for derigennem at synkronisere data.

Læs også:






  • No labels